Laddbox Installation Göteborg

Har du ett garage i Göteborg med en el/hybridbil och inte har en laddbox? Då har du gått miste om nånting som du skulle ha stor nytta av. Idag finns det flertalet företag i Göteborg som kan hjälpa dig att installera en laddbox. En laddbox kontra ett vägguttag som laddstation är som att jämföra äpplen med päron. Dessutom är ett vägguttag inte menat för den kraft som genereras när en elbil laddas. Detta kan i värsta fall medföra överhettning av vägguttaget. Med en laddbox slipper du oroa dig för brandrisk samt att det tillkommer en hel del andra fördelar.

Fördelar laddbox installation Göteborg

När en laddbox installeras i exempelvis ett garage i Göteborg så laddas el/hybridbilen 5 gånger snabbare än om du skulle ladda via ett vägguttag. Med Främsta Laddbox Göteborg tar det cirka 2-4 timmar för att el/hybridbilen är fulladdad med ström och redo för en avfärd. Laddboxen är speciellt tillverkad för laddning av el/hybridbilar och är en fysisk hårdvara som kan lätt installeras i exempelvis ett garage. Laddboxen medför både en snabbare samt säkrare laddning och är det billigaste alternativet på marknaden när det kommer till olika laddstationer. Detta i kombination med att du även kan göra avdrag på en installation.

Grön Teknik avdrag

Laddboxen är avdragsgiltig för material och arbetskostnaderna i Göteborg på upp till 50% till ett belopp av max 50 000 kr per person/ per år. Grön teknik är ett avdrag som regeringen röstade igenom mellan årsskiftet 2020 – 2021. Grön teknik avdraget påminner mycket om ROT/RUT avdraget som funnits med en längre tid i Sverige. För att bli berättigad till att kunna göra avdrag på maxbeloppet 50 000kr krävs det att din skatt betalats in. Du kan lätt ta reda på vad du är berättigad till när det gäller Grön Teknik via skatteverket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *